fadieana

Thursday, August 15

selamat hari RAYA!!

assalamualaikum.
hai kawan2. 
sekarang busy, tak menyempat nak up-date blog.
hope tak terlambat  nak wish SELAMAT HARI RAYA..
kalau ada salah silap minta diampunkan ye..
ehh MAAF ZAHIR DAN BATIN.
buka buku baru,kasii buang buku lama tuu..
tak yah lahh kita ingatkan bnde yg da berlaku tu.kannn..
kita kena teruskan hidup walau macam mane sekali pun kannnn..

okay!! nak tengok tak gamba raya aku??
siapa nak tengok ?? angkat tangan cepatt..(bajet aku nmpk laa kannn)
sabaq sat naa.. nak upload..


LOADINGGGGGGG!!!!



WAJAH2 KESAYANGAN AKU~



SAYANGGG ADIKK!
GI BERAYA UMAH PAKCIK!


DANIA WITH MAK LONG NANA~ 

ANAK MANJA AYAH~

IBU~DIEANA~ATUK~MAK UDE LELA~AWIN

ANAK MANJA IBU~


INILAH KELUARGA BAHAGIA AKU~


sekian~~
inilah gambar2 raya aku..
alhamdulillah tahun ni dapat beraya bersama keluarga lagi.
mudah2an tahun depan dapat macam ni lagi..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN!!!



No comments: